Hvordan ser loppebid ud – Loppebid billeder

Denne side indeholder loppebid billeder, der viser, hvordan bid kan se ud på forskellige dele af kroppen. Hvis du sidder og tænker, hvordan ser loppebid ud, så er du kommet til det rette sted. Du er velkommen til at kommentere på loppebid billeder, hvis du har noget at tilføje, eller hvis du ønsker at indsende dine egne. Din feedback vil gøre dette websted bedre og er altid værdsat.

Hvis du har fået loppebid, så kan du nok genkende hvad du ser på billederne. Nedenstående loppebid billeder vil hjælpe med at afgøre, om du er blevet angrebet af disse små monstre eller ej. Bemærk venligst, at andre bid eller udslet, såsom allergiske reaktioner, også kan ligne loppebid. Hvis du er usikker på årsagen, bør du få nogen til at se på det. Så hvordan ser loppebid ud? Du kan se loppebid billederne nedenfor.

Loppebid billeder

Lopper angriber ofte fødder, ankler og ben, da de er lette mål tæt på jorden. Disse billeder viser, hvordan loppebid på fødderne kan se ud.

Hvordan ser loppebid ud på fødderLoppebid billeder af fødder

Prøv at lade være med at kradse i biddene, da de kan blive betændte og se endnu værre ud. Undgå store ar, når sårene heler.

Loppebid på fodLoppebid på fødder

Efter fødderne vil lopperne naturligvis begynde at bevæge sig op til dine ankler, og det bliver din kløen ikke bedre af.

Loppebid på ankelFlere loppebid på ankel

Hvordan ser loppebid ud på benene? Disse billeder viser et par uheldige personer, som er blevet bidt på dette udsatte område.

Loppebid på ben og fødderFlere bid på benene

Som du kan se på de næste par loppebid billeder, har lopperne nået maven. Nogle mennesker bliver bidt her, uden at blive bidt på fødder eller ben først. Hvis du har et kæledyr, der sover i din seng, er dette ofte årsagen. Vær sikker på at behandle dit kæledyr med loppemiddel hver måned, for at undgå dette.

Loppebid på mavenBid på maven

Dette billede viser, hvordan din arm kunne se ud efter et loppeangreb. Bemærk venligst, at muskler ikke skræmmer lopper væk.

Loppebid på armen

Hvordan ser loppebid ud på hunde?

Jeg håber at dit spørgsmål “Hvordan ser loppebid ud” er blevet besvaret. Nedenfor kan du se hvordan lopperne ofte når dig.

Lopper på hund

Kommentarer

 1. Jeg har haft god erfaring med Frontline ampuller som du drypper der i katten/hundes’s nakke hvor han/hun ikke kan slikke det af.
  Bagefter,bekæmb også lopperne i hjemmet da de lynhurtigt lægger æg. Du kan prøve med at sprøjte med et ikke-giftigt middel først. Du skal bruge:
  En sprøjte flaske;vand;æblecidereddike; opvaskemiddel;salt og gerne Witch hazel ekstrakt,(kan fås i de fleste helsekostforretninger ell.på nettet). Bland/ryst miksturen godt,og husk at sprøjt overalt. Det er ikke så afgørende hvor meget du bruger af hver,men ca 1 del vand/eddike og så tilsæt resten alt efter hvor så en blanding du laver.
  Lopper hader også salt,især havsalt;citron saft og opvaskemiddel, det kan med fordel bruges som rengørings middel på trægulve mm. Vask dyrets seng,legetøg og alle tæpper den har ligget på,samt dit eget tøj samt sengetøj!
  Fjerner dette ikke problemet,da må skrapere midler i brug,dvs,Frontline combo; PetIQ el.lign.
  Held & lykke med de små bæster! 😉

 2. Theodóra Ragnarsdóttir skriver

  Tror jeg har fået loppebid, når jeg var på gotur ind i Århus skov. Der var tre bid bagpå mit lår og et på det andet. Har taget billede af det, og det ligner de jeg ser her.

 3. Jens peter kristensen skriver

  Det ser ud som jeg har lopper

Skriv kommentar

*